lunes, 28 de octubre de 2019

PRESENTACIÓ TEATRE




Des del mòdul d'Animació turística, impartida per Carles Monclúsdes del cicle de grau superior TASOCT, amb el qual un dia per setmana realitzem dues hores dedicades a classes de teatre. En aquestes hores construïm coses més que vertaderes i nostres al cap i a la fi. 



Personal ment jo sempre tendisc a ser vergonyosa i he canviat molt la manera d'expressar-me i és que part és per les dinàmiques que el nostre professor proposa. Enguany el meu company Sergio, a causa de la seua experiència com a monitor i corresponsal en els Júniors, aquesta ensenyant-nos diferents tècniques que detallara més en les pròximes entrades.
Aquestes sessions de teatre es divideixen en diferents fases, les quals estaran les següents entrades dividisques per blocs amb els títols d'aquestes. 


Es presenten coses molt potents pròximament. La vetlada de l'acampada, enguany orientada amb el medi ambient, i com no, la nostra obra que es presentarà pròxim al nadal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ANIMACIÓ TURÍSTICA

La OMT (Organisme mundial de turisme) la defineix com tota acció realitzada en o sobre un grup, col·lectiu o mitjà, amb intenció de d...